دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در میان برترین‌های «یورپ»

تعداد مشاهده : 292
صفحه نخست » Uncategorized » دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در میان برترین‌های «یورپ»

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در میان برترین‌های «یورپ»

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران اعلام کرد: بر پایه گزارش سال ۲۰۱۸ نظام «رتبه‌بندی دانشگاه‌ها بر پایه عملکرد علمی» یا «یورَپ» ۲۲ دانشگاه ایرانی در میان ۲۵۰۰ دانشگاه برتر جهان هستند.

به گزارش روابط عمومی به نقل از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، دانشگاه‌های تهران، علوم پزشکی تهران، صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، تربیت مدرس، صنعتی اصفهان، علم و صنعت ایران، فردوسی مشهد، تبریز، علوم پزشکی شهید بهشتی، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، علوم پزشکی مشهد، صنعتی نوشیروانی بابل، اصفهان، علوم پزشکی ایران، علوم پزشکی شیراز، یزد، علوم پزشکی کرمان، علوم پزشکی کردستان، علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، شهید چمران اهواز و علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در این رتبه بندی حضور دارند.
برپایه گزارش سال ۲۰۱۸ نظام رتبه‌بندی «یورَپ»، دانشگاه هاروارد پیشگام مؤسسه‌های جهان است و دانشگاه های تورنتو،آکسفورد،استانفورد،کالج لندن،جان هاپکینز،کمبریج،MIT ،میشیگان و واشنگتن سیاتل در جایگاه‌های دوم تا دهم هستند.
«یورَپ» از نظام‌های رتبه‌بندی جهانی است که مؤسسه‌های جهان‌تراز را شناسایی و جایگاه آنها را در برابر یک‌دیگر ارزیابی می‌کند. شمار مقاله‌ها، شمار استنادها، شمار کل انتشارات، بهره‌وری علمی، تاثیر پژوهشی، و همکاری جهانی شش سنجه کلیدی نظام «یورَپ» برای ارزیابی مؤسسه‌های آموزش عالی است.
سامانه «نما» که توسط پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و با پشتیبانی دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری راه‌اندازی شده و روزآمد می‌شود، به پایش و گزارش جایگاه علم، فناوری و نوآوری ایران در جهان می‌پردازد.
سامانه «نما» در نشانی NEMA.IRANDOC.AC.IR در دسترس همگان است.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز امتیازی داده نشده)