مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه برگزار شد

تعداد مشاهده : 817
صفحه نخست » Uncategorized » مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه برگزار شد

مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور پرشور دانشجویان، مسئولین دانشگاه و مهندس دامادی نماینده مردم شهرستان ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی در دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم، علاوه بر مهندس دامادی و مسئولین دانشگاه، آقای محمدی نماینده نشریات دانشجویی، آقای زارع نماینده انجمن اسلامی، آقای اکبرزاده نماینده شورای صنفی، آقای مهدوی نماینده بسیج دانشجویی، آقای فغانی نماینده انجمن های علمی و آقای برزکار نماینده کانون ها  نیز سخنرانی کردند.

در پایان این مراسم نیز از دانشجویان برتر در بخش های مختلف نیز تجلیل بعمل آمد که از آقای سینا احمدی بعنوان پژوهشگر برتر دانشجویی، آقایان امیر محمد محمدی و مهدی اکبر زاده در بخش نشریات، خانم کوثر جعفری در بخش هلال احمر، خانم نگار بازرگان در بخش کانون حق حیات، خانم فرشته حیدری در بخش پایان نامه برتر دانشجویی، آقای مجید پسندیده در بخش رساله برتر دانشجویی و در بخش مسابقه کتابخوانی نیز آقایان یوسف حیدر نواز، محسن حسین زاده و خانمها محبوبه محمدزاده، آنا زمانی و مهشید شفیعی پور تقدیر شد.

ضمنا از دانشجویان دانشکده ­های مختلف نیز تقدیر بعمل آمد که از دانشکده علوم دامی و شیلات در مقطع کارشناسی از خانم رقیه شجاع، کارشناسی ارشد از آقای سید حمید­­رضا حسنی و دکتری از خانم مائده فیض و از دانشکده علوم زراعی در مقطع کارشناسی از آقای حسین اکبری نژاد، کارشناسی ارشد از خانم ثریا باغی تبار و دکتری از آقای افشین مروت و دانشکده منابع طبیعی در مقطع کارشناسی از خانم فاطمه سادات شفیعی، کارشناسی ارشد از آقای حسن رحیمی و دکتری از خانم فاطمه سادات مرتضوی مقدم و دانشکده مهندسی زراعی در مقطع کارشناسی از آقای محمد رضوانی، کارشناسی ارشد از خانم فاطمه موجرلو و دکتری از خانم سیده صدیقه احمدزاده تقدیر گردید.

در پایان نیز از دانشجویان برتر انجمن ها، تشکلها و کانون های فرهنگی نیز تقدیر شد که از انجمن علمی از آقای علی فغانی، بسیج دانشجویی از آقایان مهدی تیمورنژاد و علیرضا ازوجی، انجمن اسلامی از آقای آرمان شکریان، فعال فرهنگی و کارآفرین برتر از آقای هادی رامندی، انجمن علمی مهندسی چوب و کاغذ از آقای محمد حسین بسکابادی، کانون قرآن از آقای میلاد سلطانی، کانون دختران آفتاب از خانم هانیه بهرامی، کانون محیط زیست از آقای مهران برزکار، کانون شعر و ادب از خانم دلارام نظام دوست و همچنین از کانون فیلم و عکس از خانم فاطمه راعی تقدیر بعمل آمد.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 نظر, متوسط: 4٫00 از 5)

لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید

If you agree to these terms, please click here.