مراسم گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه برگزار شد

تعداد مشاهده : 374
صفحه نخست » Uncategorized » مراسم گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه برگزار شد

مراسم گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بمناسبت هفته بسیج مراسم گرامی داشتی با حضور دانشگاهیان و سخنرانی سردار سیاحی، جانباز و یادگار هشت سال دفاع مقدس بعد از نماز ظهر و عصرروز دوشنبه ۵ آذر، سالروز تشکیل ارتش بیست میلیونی در مسجد دانشگاه برگزارگردید.

ابتدای این مراسم با قرائت افتتاحیه قرآن استاد رضا قنبرپور نابغه قرآنی استان مازندران بود.

سپس سردار سیاحی با بیان اینکه هر کسی می خواهد بسیج را بشناسد ابتدا باید انقلاب اسلامی را بشناسد اظهار داشت: انقلاب اسلامی یک مبدا، یک مسیر و یک مقصد دارد.

وی افزود: مبدا انقلاب اسلامی انا لله و انا الیه راجعون است. یعنی آن طوری زندگی کنیم که اعتقاد به بازگشت بسوی خداوند داریم و  مسیر انقلاب همانا چهار بخش رزق و روزی حلال، صداقت و راستی، حق و بندگی در راه خدا و انجام وظیفه می باشد.

این جانباز جنگ تحمیلی ادامه داد: تفکیک حلال از حرام به راحتی و سهولت نیست بطور مثال اگر شخصی در مسئولیتی علم و توانایی ندارد اما آنرا بپذیرد مرتکب حرام شرعی شده است و همچنین در بحث صداقت و راستی نیز، ما هرچقدر از صداقت دور شویم از انقلاب و نهضت امام حسین علیه السلام دور خواهیم شد.

سردار سیاحی در بحث تبیین مقصد انقلاب اسلامی نیز اظهار داشت: مقصد انقلاب بر پایه چهار رکن عدالت، انصاف، احسان و ایثار استوار است که عدالت در واقع نقشه راه است. در این منظومه عادل کسی است که قانون را اجرا میکند و باید بدانیم که انصاف از عدالت بالاتر است زیرا باید شرایط را نیز در نظر داشته باشیم و همچنین رعایت احسان سخت تر از این دو می باشد زیرا باید در حق کسی خوبی کنیم که شاید در حق ما بدی کرده باشد و آخرین و مهمترین رکن انقلاب، ایثار می باشد یعنی اینکه از مال و جان و خانواده و آبروی خود در راه خدا بگذریم.

ایشان در تعریف فرد بسیجی اظهار داشت: بسیجی کسی است که ایثار داشته باشد و این میسر نمیشود مگر اینکه از مسیر عدالت، انصاف و احسان گذشته باشد، پس قصد اصلی انقلاب ما تربیت نسلی بسیجی با دارا بودن خصوصیات ذکر شده می باشد که اگر این افراد با این شاخصه ها عهده دار مسئولیت های مملکت باشند انقلاب در مسیر واقعی خود پیش می رود.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 نظر, متوسط: 5٫00 از 5)