نشست سرپرست دانشگاه با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران

تعداد مشاهده : 7
صفحه نخست » اخبار و رویدادها » نشست سرپرست دانشگاه با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران

نشست سرپرست دانشگاه با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر تیموری سرپرست دانشگاه با دکتر غلامی راد رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران دیدار داشتند.

گفتنی است؛ در این نشست که دکتر مجاوریان سرپرست معاونت اداری و مالی، خانم مهندس رضایی مدیر بودجه و تشکیلات و همچنین مهندس بیک نژاد دبیر شورای صنفی کارکنان دکتر تیموری را همراهی کردند، سرپرست دانشگاه ضمن ارائه توضیحاتی در مورد وضعیت دانشگاه و پروژه های عمرانی دانشگاه، خواستار حمایت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران به خصوص تعهدات استان در پروژه های مصوب سفرهای استانی ریاست جمهوری شدند.

لازم به ذکر است در این نشست، دکتر غلامی راد ضمن تایید اهمیت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و نقش آن در مسائل و مشکلات استانی، اظهار امیدواری کرد با کمک سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران پروژه های عمرانی دانشگاه تکمیل گردد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران در پایان  اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک از دانشگاه و پروژه های عمرانی آن بازدید خواهد نمود.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز امتیازی داده نشده)