تعداد مشاهده : 2
صفحه نخست » Uncategorized » نشست مدیران روابط عمومی های دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری مناطق دو، پنج و شش کشور در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی نشست مدیران روابط عمومی مناطق ۲، ۵، ۶ با حضور دکتر تیموری رییس دانشگاه و دکتر عبدالهی نژاد مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد.

دکتر تیموری در این نشست ضمن خوش آمد گویی و تبریک روز خبرنگار افزود: آرزومندیم پیام انقلاب اسلامی ایران را به همه جهان صادر‌ نماییم و همه در این امر باید همت وافی داشته باشیم.

رییس دانشگاه در این نشست ضمن اشاره به فراگیر شدن شبکه های اجتماعی و رشد استفاده از آن اظهار داشت: باید به اهمیت نشر اخبار و بازخورد آن توجه ویژه ای داشت چون خیلی سریع اخبار نشر پیدا می کنند.

دکتر تیموری از روابط عمومی به عنوان پایگاه اطلاعاتی بین سازمان ها و جامعه نام برد و بیان کرد: در واقع با کمک روابط عمومی باید دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری را به جامعه معرفی کنیم و عملکرد دانشگاهها در تمام مسائل باید در روابط عمومی مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرند.

وی افزود: روابط عمومی در دانشگاه ها می توانند به عنوان بازوان مدیریت دانشگاه باشند و در مسیر رسیدن به اهداف دانشگاه و پیش بینی و آینده نگاری کمک نمایند.

رییس دانشگاه با اشاره به اینکه روابط عمومی ها در مسیر وظایفشان باید دارای استقلال باشند، خاطرنشان کرد: کارکنان روابط عمومی باید دارای تجربه و تخصص کافی در حوزه فعالیت های خود باشند.

دکتر تیموری در پایان سخنانش از حضور دکتر عبداللهی نژاد و مدیران روابط عمومی حاضر در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه دکتر عبدالهی نژاد ضمن اشاره به اینکه فعالیت در حوزه روابط عمومی یک کار سخت و طاقت فرسا است افزود: به شخصه با پوست و گوشت و استخوانم این موضوع درک کرده ام و از تلاش های مناطق سپاسگزارم که تمام تلاش خودرا انجام می دهند.

مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم به وجود مدیران رسانه گریز و خلوت نشین اشاره نمود و افزود: در مسیر رسیدن به دانشگاه های نسل سوم و شکل گیری دانشگاه کارآفرین نیاز به مدیرانی است که تصمیمات خود را در اتاق شیشه ای بگیرند و در پستوخانه و پشت دیوارها تصمیم سازی نکنند.

وی با اشاره به استفاده از فضاهای مجازی به عنوان یک فرصت مناسب که با مدیریت درست می توان از آن بهره جست اظهار داشت: فضای مجازی شبیه به فضای لامکان و لازمان شده است و باید از فرصت های به وجود آمده در فضای مجازی به نفع پیشبرد اهداف روابط عمومی استفاده نمود.

دکتر عبداللهی نژاد اظهار داشت: به جایی رسیده ایم که قدرت جریان ها بر جریان قدرت ها در حال پیشی گرفتن است و به نوعی سیاستمداران مجبور به تصمیم سازی در یک آکواریوم شیشه ای قرار گرفته اند و در نقد و مناظره این موضوع پذیرفته شده است که عقل داور نهایی است.

وی با اشاره به ظرفیت های موجود در وزارت علوم مثل وجود اساتید و دانشجویان اشاره نمود و اظهار داشت: باید از ظرفیت ها به بهترین وجه استفاده نمود.

دکتر عبداللهی نژاد به تولید نشریه تخصصی برای مدیران ارشد اشاره نمود و عنوان داشت این کار می تواند مشکلات بسیاری را حل نماید.

مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم به تصمیم به ایجاد کارگروه تخصصی از مناطق ده گانه اشاره نمود و اظهار داشت جشنواره سراسری مناطق ده گانه را خواهیم داشت و یک کارگروه برای بررسی و تدوین آیین نامه ها نیز ایجاد می گردد.

وی به تغییراتی که درسایت وزات علوم،تحقیقات و فناوری که اعمال خواهد شد اشاره نمود و اظهار امیدواری نمود تا از فرصت تاریخی برای تولید محتوا و اخبار باید استفاده نمود.

شایان ذکر است در این نشست هر یک از مدیران روابط عمومی به بیان دیدگاه ها و نظرهای خود در ارتباط با مسائل روابط عمومی پرداختند.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز امتیازی داده نشده)