اولین جلسه کمیته علمی اجرایی مرکز نوآوری تخصصی برنج کشور در دانشگاه برگزار شد

[views]
صفحه نخست » Uncategorized » اولین جلسه کمیته علمی اجرایی مرکز نوآوری تخصصی برنج کشور در دانشگاه برگزار شد

اولین جلسه کمیته علمی اجرایی مرکز نوآوری تخصصی برنج کشور در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مدیر مرکز نوآوری تخصصی برنج کشور، اولین جلسه کمیته علمی  اجرایی این مرکز در آخرین روزهای سال 1403 و  با حضور اعضای کمیته از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ستاد کل نیروی های مسلح، موسسه تحقیقاتی و آموزشی صنایع دفاعی کشور، سازمان اتکا و اساتید مدعو در مرکز به صورت مجازی تشکیل گردید.

دکتر مرتضی اولادی در این خصوص اظهار داشت: در این جلسه تعداد 24 طرح توسط اساتید و متخصصین حوزه ی برنج از دانشگاه های مختلف کشور به مرکز ارسال و مورد بحث و بررسی قرار گرفت، همچنین در این جلسه در مورد شیوه نامه و آیین نامه نگارشی طرح نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

وی افزود:  مرکز نوآوری تخصصی برنج کشور در محل دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری از آذر ماه 1403 به صورت رسمی آغاز به کار نموده است.

آخرین ویرایش: ۱۴۰۴-۰۱-۲۶
__________________

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 نظر, متوسط: 1,00 از 5)
Loading...