تور فناوری دانشجویی با هدف شناسایی فرصت ها و چالش های ورود به صنایع برگزار شد
۱۴۰۴-۰۳-۲۱|دیدگاهها برای تور فناوری دانشجویی با هدف شناسایی فرصت ها و چالش های ورود به صنایع برگزار شد بسته هستند|Uncategorized, گزارش تصویری
تور فناوری دانشجویی با هدف شناسایی فرصت ها و چالش های ورود به صنایع برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، تور فناوری ویژه دانشجویان رشته شیلات به منظور شناسایی فرصت ها و چالش های دانشجویان برای ورود به صنعت و آشنایی آنها با مسئولیتهای شغلی آینده برگزار شد.
دکتر مردانشاهی مدیر مرکز کارافرینی دانشگاه در این خصوص گفت: در این تور فناوری که با همکاری انجمن علمی شیلات و مرکز کارآفرینی دانشگاه ذیل طرح جهاد علمی برگزار شد، دانشجویان ضمن بازدید از بخشهای مختلف کارخانه بریان گوشت آمل، از جمله روند تولید و فرآوری، بستهبندی، بهداشت صنعتی و کنترل کیفیت محصولات، فرآیندهای سردخانهای، ذخیرهسازی و حمل و نقل انواع فرآوردههای گوشتی آشنا شدند.
وی افزود: کارشناسان فنی کارخانه با ارائه توضیحات در خصوص مراحل تولید، استانداردهای بهداشتی بازار مصرف، بازاریابی و چالشهای موجود در صنعت، ضمن پاسخگویی به سوالات متنوع و تخصصی دانشجویان، زمینه پیوند دانش تئوری با تجربه عملی، بهبود نگرش، ایجاد انگیزه و تقویت مهارتهای کارآفرینی دانشجویان را فراهم آوردند.

آخرین ویرایش: ۱۴۰۴-۰۳-۲۵
__________________
