دوره آموزشی تعالی معنوی مدیران با عنوان “امنیت غذایی، شغلی و اجتماعی” در دانشگاه برگزار شد
به گزارش مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری و بهره وری دانشگاه، دوره آموزشی تعالی معنوی مدیران با عنوان “امنیت (غذایی، شغلی و اجتماعی)” ویژه مدیران پایه و میانی یاور علمی با تدریس دکتر فؤاد عشقی رئیس پژوهشکده امنیت غذایی و عضو هیأت علمی گروه اقتصاد کشاورزی برگزار شد.
دکتر خوش روش مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری و بهره وری دانشگاه در این خصوص اظهار داشت: در این کارگاه ارتباط میان امنیت غذایی، شغلی و اجتماعی در بستر مدل مفهومی مازلو که سلسله مراتب نیازهای انسان را تصریح می کند، تبیین شد.
وی افزود: در ادامه به مفاهیم امنیت غذایی، ناامنی غذایی، فقر غذایی، بحرانهای غذا و کشاورزی، تاب آوری امنیت غذایی، ایمنی شغلی و اجتماعی و ارتباطات متقابل آن ها، نظریه محرومیت نسبی رانسیمان، کاهش قدرت خرید و ناامنی غذایی نیروی کار، پرداخته شد.
دکتر خوش روش گفت: در آغاز کارگاه (برای پرهیز از سوگیری پاسخ دهندگان و خطای گروهی) پرسشنامه استاندارد برای سنجش وضعیت امنیت غذایی پاسخ دهندگان و همچنین بررسی ارتباط میان امنیت غذایی، شغلی و اجتماعی از دید پاسخ دهندگان توزیع و اخذ شد و نتایج نشان میدهد که سه بعد غذایی، شغلی و اجتماعی از هم جداییناپذیرند و باید در سیاستگذاریها بهصورت همزمان تقویت شوند. همچنین امنیت غذایی بیشتر، بهبود وضعیت شغلی و اجتماعی را تقویت میکند، امنیت شغلی پایدار، تضمینکنندهی دسترسی بهتر به غذا و افزایش حس تعلق اجتماعی است و امنیت اجتماعی هم بستری ایجاد میکند که هم شغل و هم تغذیه پایدارتر شوند.
وی خاطرنشان کرد: ادراک و تجربهی افراد از امنیت، یکپارچه است و نمیتوان امنیت غذایی را بدون توجه به امنیت شغلی و اجتماعی بررسی کرد، هر سه حوزه به مثابه سه ضلع یک مثلث عمل میکنند: ضعف در یکی، مستقیماً بقیه را نیز تحت تأثیر قرار میدهد.



