کارگاه آشنایی با اصول پاربویل کردن شلتوک برنج (شالی)
۱۴۰۲-۰۸-۱۵|دیدگاهها برای کارگاه آشنایی با اصول پاربویل کردن شلتوک برنج (شالی) بسته هستند|Uncategorized, اطلاعیهها
مرکز کارآفرینی دانشگاه برگزار می کند
کارگاه آشنایی با اصول پاربویل کردن شلتوک برنج (شالی)
مدرس: دکتر شاهسواری
زمان: هفتم آذر ساعت 10 تا 12
هزینه: دانشجویی 20 هزار تومان آزاد 50 هزار تومان
علاقه مندان جهت ثبت نام به معاونت پژوهشی، مرکز کارآفرینی مراجعه نمایند

آخرین ویرایش: ۱۴۰۲-۰۸-۱۵
__________________
