کارگاه آشنایی با اصول پاربویل کردن شلتوک برنج (شالی)

[views]
صفحه نخست » Uncategorized » کارگاه آشنایی با اصول پاربویل کردن شلتوک برنج (شالی)

کارگاه آشنایی با اصول پاربویل کردن شلتوک برنج (شالی)

مرکز کارآفرینی دانشگاه برگزار می کند

کارگاه آشنایی با اصول پاربویل کردن شلتوک برنج (شالی)

مدرس: دکتر شاهسواری

زمان: هفتم آذر ساعت 10 تا 12

هزینه: دانشجویی 20 هزار تومان آزاد 50 هزار تومان

علاقه مندان جهت ثبت نام به معاونت پژوهشی، مرکز کارآفرینی مراجعه نمایند

آخرین ویرایش: ۱۴۰۲-۰۸-۱۵
__________________

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز امتیازی داده نشده)
Loading...