کارگاه آموزشی با همکاری گروه ترویج و آموزش کشاورزی و مرکز کارآفرینی دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: کارگاه آموزشی “فرصت های کارآفرینانه در گردشگری کشاورزی و گردشگری سبز” با همکاری گروه ترویج و آموزش کشاورزی و مرکز کارآفرینی دانشگاه در سالن ۴۰۲ دانشکده علوم زراعی برگزار شد.
دکترعزیزی عضو هیات علمی گروه ترویج و آموزش کشاورزی و دبیر کارگاه ضمن اشاره به اهمیت گردشگری در اقتصاد ایران و جهان و موضوع کشاورزی چندکارکردی بیان داشت: کشاورزی چند کارکردی بدان معنا است که کشاورزی بجز تولید غذا چه کاربرد های دیگری دارد که تاکنون از آنها استفاده نشده است.
دکتر رزاقی مدرس کارگاه در مورد اهمیت سرمایه گزاری سبز در گردشگری به شعار سال ۲۰۲۳ در مورد روز جهانی گردشگری به سرمایه گزاری سبز تاکید کرد و عنوان نمود: گردشگری سبز که با نامهای گردشگری پایدار، اکوتوریسم یا گردشگری مسئولانه مورد توجه است، نوعی سفر است که بر به حداقل رساندن تأثیر منفی گردشگری و ترویج حفاظت از محیط زیست، حفظ فرهنگی و مسئولیت اجتماعی (حفظ میراث طبیعی و فرهنگی) تمرکز دارد.
مدیر گروه ترویج و آموزش کشاورزیدانشگاه بیان نمود: مباحثی از قبیل ثبت میراثهای کشاورزی مهم جهانی، گردشگری کشاورزی و محصولات سالم و ارگانیک و زنجیره ارزش محصولات کشاورزی، انواع مزارع گردشگری کشاورزی اهمیت فراوانی دارد.
دکتر رزاقی در ادامه اظهار داشت: اهمیت توانمندسازی و خودباوری جوانان با آموزش و مهارت آموزی برای سرمایه گزاری سبز در گردشگری یک ضرورت است که همان سرمایه گزاری برای افراد و جامعه و توسعه انسانی است.
وی در پایان افزود: در این راستا گردشگری زمینه مناسب برای توسعه خوداشتغالی و توسعه کسب و کارهای کوچک و خرد روستایی است. کارگاه مورد نظر فرصتی را برای ایجاد انگیزه و توانمندسازی دانشجویان در راستای سرمایه گزاری سبز برای افراد و آموزش فراهم نموده است




