جلسه ارائه گزارش نهایی طرح تاثیر قارچ های همزیست بومی بر بهبود مولفه های جوانه زنی دو رقم اصلاح شده و بومی برنج برگزار می گردد

[views]
صفحه نخست » Uncategorized » جلسه ارائه گزارش نهایی طرح تاثیر قارچ های همزیست بومی بر بهبود مولفه های جوانه زنی دو رقم اصلاح شده و بومی برنج برگزار می گردد

جلسه ارائه گزارش نهایی طرح تاثیر قارچ های همزیست بومی بر بهبود مولفه های جوانه زنی دو رقم اصلاح شده و بومی برنج برگزار می گردد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از دانشکده علوم زراعی: جلسه ارائه گزارش نهایی طرح تاثیر قارچ های همزیست بومی بر بهبود مولفه های جوانه زنی دو رقم اصلاح شده و بومی برنج، روز دوشنبه 27 آذر ماه 1402 در سالن 202 برگزار می گردد.

آخرین ویرایش: ۱۴۰۲-۰۹-۲۵
__________________

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز امتیازی داده نشده)
Loading...